O našoj tvrtki

Švenda-tarmann chemie d.o.o. Čehovec započela je s radom 1991. Godine s proizvodnjom ekoloških sredstava za čišćenje u kućanstvu i industriji za što se posebno specijalizirala. Uz široku paletu visoko koncentriranih i ekološki kontroliranih kemijskih proizvoda, tvrtka nudi i sredstva , te strojeve za njihovu aplikaciju na radne površine. Također nudi i kompletni kemijski konzalting kako bi se ta sredstva što svrsishodnije i ekonomičnije primjenjivala na različitim mjestima, za različite potrebe i u različitim situacijama .

Uz već navedeno pružamo i paletu proizvoda za zaštitu od poplava, požara, od prolivenih opasnih kemikalija kao i uslugu čIšćenja prilikom aksidenta u okolišu i vodnom dobru.

Sve komponente od kojih su izrađeni naši proizvodi odgovaraju visokim standardima eu i usklađeni su s hrvatskim zakonima o zaštiti ljudskog zdravlja i okoliša.

Kako kontroliramo i upravljamo kvalitetom?

U našu tvrtku uveli smo neprestano unaprijeđivanje sigurnosti i ukupne kvalitete cjelokupnog poslovnog procesa od nabave, proizvodnje i distribucije do usluga i odnosa s kupcima. Certificirani smo prema kriterijima iso 9001:2015, iso 14001:2015, iso 45001:2018 standarda od strane švicarske certifikacijske kuće sgs.

Distribucija proizvoda i usluga po sistemu terenske komercijale

Naši komercijalisti pokrivaju teren cijele hrvatske, a brza i kvalitena dostava robe obavlja se iz lokalnih predstavništava(Zagreb, Rijeka, Pula, Donji miholjac, Zadar, Kaštel stari, Kaštel Lukšić, Sukošan, Moščenićka draga).